à la carte
Gerechten:
Dorade tartaar– €14.50
citrus - algen poeder - kroepoek van wasabi - kimchi van radijs - avocado
Runder carpaccio – €15
tumasu vinaigrette - avocado - mierikswortel - kokos sorbet
Steak tartaar – €16.50
rundvlees - oester - komkommer parels - zeewier - krokante nori - bieslookcréme
Zalm in drop aroma's- €14.50
vanille mayonaise - grapefruit - komkommer parels
koolraap terrine - €13.50
adobo velouté - limoencréme - cremé van kikkererwt, amandel en koriander
Gefrituurd bloemkoolhart- €14.50
zalf van bloemkool - ingelgde kleine groente - krokant van kruiden
Warm gerookte eendenborst - €14.50
chutney van bier en vijg - bieten krokant - truffelcréme
Kabeljauw - €16.50
spinazie crème – paddenstoel – blauwe kaas crème – hollandaise
Risotto - €16.50
cépes - paddenstoelen - parmezaanschuim.
Schelvis- €17
zuurkool van venkel - zoete aardappelcréme - zilte plantjes
Gebraiseerde kalfwang - €21
knolselderij - zwarte knoflook - thijm jus
Stoof van rundernek- €17.50
gepofte ui - aardappelkaantjes - schuim van parmezaanse kaas
Ribs zonder bot - €18.50
chutney van biet - mierikswortelcréme
Desserts
chocolade taartje - €12.50
gezouten caramel - chocolade crumble - rozemarijn roomijs
Bloedsinaasappel pannacotta - €10
witte chocolade ganache - luchtige suikerrotsjes - vinaigrette van bloedsinaasappel en vanille - sorbet van mascarpone
Avocado&Chocolade - €10
ganache van melkchocolade en koffie - avocado sorbet - kiffie merengue - zoete avocado créme - pannacotta van kokos - citrus gel
Kaasplank €12/13.50/15.50
3,4 of 5 – bijpassend garnituur