à la carte

Kleine gerechten:

Dorade tartaar– €14.50
citrus - algen poeder - kroepoek van wasabi - kimchi van radijs - avocado

Runder carpaccio – €15
tomasu vinaigrette - avocado - mierikswortel - kokos sorbet

Steak tartaar – €16.50
rundvlees - oester - komkommer parels - zeewier - krokante nori - bieslookcréme

Zalm in drop aroma's- €14.50
vanille mayonaise - grapefruit - komkommer parels

koolraap terrine - €13.50
adobo velouté - limoencréme - cremé van kikkererwt, amandel en koriander

Bloemkool in beurre noisette- €15
truffel - aardappel - ui - creme van geiten yoghurt

Warm gerookte eendenborst - €14.50
chutney van bier en vijg - bieten krokant - truffelcréme 

Black tiger garnaal - €16.50
cannaloni gevuld met brandade - antiboise - schuim van hollandse garnaal

Risotto - €16.50
cépes - paddenstoelen - parmezaanschuim.

Gebraiseerde kalfwang - €21 
knolselderij - zwarte knoflook - thijm jus

Stoof van rundernek- €17.50
gepofte ui - aardappelkaantjes - schuim van parmezaanse kaas                                         

 

Grote gerechten:

Hert - € 28.50
pommes anna - witlof - paastinaak créme - wild jus - schuim van cêpes

Diamanthaas - €25.50
pommes anna - bloemkool - paddestoelen - truffel jus

Heilbot - € 28.50
venkel - zoete aardappel - zilte plantjes - miso

Geconfijte eendenbout - € 25.50
aardappelmousseline - zuurkool - gevogeltje jus

Desserts

chocolade taartje - €12.50
gezouten caramel - chocolade crumble - rozemarijn roomijs

Bloedsinaasappel pannacotta - €10
witte chocolade ganache - luchtige suikerrotsjes - vinaigrette van bloedsinaasappel en vanille - sorbet van mascarpone

Avocado&Chocolade - €10
ganache van melkchocolade en koffie - avocado sorbet - koffie merengue - zoete avocado créme - pannacotta van kokos - citrus gel

Kaasplank €12/14/16
 3,4 of 5 – bijpassend garnituur