à la carte

Voorgerechten:

Beekridder– €18
tartaar - yuzu kaviaar - radijs - komkommer - wakame

Steak tartaar – €19
rundvlees - paddenstoelen créme - truffel - oude kaas - ijs van croissant

Langoustine - €25
ingelegde tomaat - gebrande avocado - limoenblad créme - boterschuim van gefermenteerde tomaat

ravioli - €17
ricotta en rucola - spinazie - paddenstoelen - parmazaanschuim

langzaam gegaard buikspek- €21
paling - witlof - miso - schuim van dashi en paling

Aubergine - €15
bonito - miso - furikake                   

Hoofdgerechten:

Lam - €35
lam filet - stoof - parel couscous - doperwt - groene appel - walnoot - kruiden jus

Zwaardvis - €29
beurre blanc met zalm kaviaar - romige parelgort - terrine van prei

Knolselderij- €25
lasagne - parmezaanse kaas - knolselderij bouillon - groene asperge

Tournedos - €32.50
krokante polenta - gegrilde groene asperge - flan van groene asperge - jus du veau
eendenlever supplement €12.50 - truffel supplement €10

Desserts

Aardbei - €12.50
aarbei - rabarber bouillon - venkel gel - pistache crumble - aarbeien&rozen sorbet

gepocheerde ananas - €11
karamel van banaan - yuzu crumble - passievrucht sorbet

Gin&tonic- €12.50
dessert gemaakt op basis van gin&tonic

Kaasplank €14/16/18
 3,4 of 5 – bijpassend garnituur

Bonbon proeverij van 3 smaken €7.50