à la carte

Gerechten:

Dorade tartaar– €14.50
citrus - algen poeder - kroepoek van wasabi - kimchi van radijs - avocado

Runder carpaccio – €15
tumasu vinaigrette - avocado - mierikswortel - kokos sorbet

Steak tartaar – €16.50
rundvlees - oester - komkommer parels - zeewier - krokante nori - bieslookcréme

Zalm in drop aroma's- €14.50
vanille mayonaise - grapefruit - komkommer parels

koolraap terrine - €13.50
adobo velouté - limoencréme - cremé van kikkererwt, amandel en koriander

Gefrituurd bloemkoolhart- €14.50
zalf van bloemkool - ingelgde kleine groente - krokant van kruiden

Warm gerookte eendenborst - €14.50
chutney van bier en vijg - bieten krokant - truffelcréme 

Kabeljauw - €16.50
spinazie crème  – paddenstoel – blauwe kaas crème – hollandaise   

Risotto - €16.50
cépes - paddenstoelen - parmezaanschuim.

Schelvis- €17
zuurkool van venkel - zoete aardappelcréme - zilte plantjes

Gebraiseerde kalfwang - €21 
knolselderij - zwarte knoflook - thijm jus

Stoof van rundernek- €17.50
gepofte ui - aardappelkaantjes - schuim van parmezaanse kaas                                         

Ribs zonder bot - €18.50
chutney van biet - mierikswortelcréme

Desserts

chocolade taartje - €12.50
gezouten caramel - chocolade crumble - rozemarijn roomijs

Bloedsinaasappel pannacotta - €10
witte chocolade ganache - luchtige suikerrotsjes - vinaigrette van bloedsinaasappel en vanille - sorbet van mascarpone

Avocado&Chocolade - €10
ganache van melkchocolade en koffie - avocado sorbet - kiffie merengue - zoete avocado créme - pannacotta van kokos - citrus gel

Kaasplank €12/13.50/15.50
 3,4 of 5 – bijpassend garnituur