à la carte
Kleine gerechten:
Dorade tartaar– €14.50
citrus - algen poeder - kroepoek van wasabi - kimchi van radijs - avocado
Runder carpaccio – €15
tomasu vinaigrette - avocado - mierikswortel - kokos sorbet
Steak tartaar – €16.50
rundvlees - oester - komkommer parels - zeewier - krokante nori - bieslookcréme
Zalm in drop aroma's- €14.50
vanille mayonaise - grapefruit - komkommer parels
koolraap terrine - €13.50
adobo velouté - limoencréme - cremé van kikkererwt, amandel en koriander
Bloemkool in beurre noisette- €15
truffel - aardappel - ui - creme van geiten yoghurt
Warm gerookte eendenborst - €14.50
chutney van bier en vijg - bieten krokant - truffelcréme
Black tiger garnaal - €16.50
cannaloni gevuld met brandade - antiboise - schuim van hollandse garnaal
Risotto - €16.50
cépes - paddenstoelen - parmezaanschuim.
Gebraiseerde kalfwang - €21
knolselderij - zwarte knoflook - thijm jus
Stoof van rundernek- €17.50
gepofte ui - aardappelkaantjes - schuim van parmezaanse kaas
Grote gerechten:
Hert - € 28.50
pommes anna - witlof - paastinaak créme - wild jus - schuim van cêpes
Diamanthaas - €25.50
pommes anna - bloemkool - paddestoelen - truffel jus
Heilbot - € 28.50
venkel - zoete aardappel - zilte plantjes - miso
Geconfijte eendenbout - € 25.50
aardappelmousseline - zuurkool - gevogeltje jus
Desserts
chocolade taartje - €12.50
gezouten caramel - chocolade crumble - rozemarijn roomijs
Bloedsinaasappel pannacotta - €10
witte chocolade ganache - luchtige suikerrotsjes - vinaigrette van bloedsinaasappel en vanille - sorbet van mascarpone
Avocado&Chocolade - €10
ganache van melkchocolade en koffie - avocado sorbet - koffie merengue - zoete avocado créme - pannacotta van kokos - citrus gel
Kaasplank €12/14/16
3,4 of 5 – bijpassend garnituur