à la carte
Voorgerechten:
Beekridder– €18
tartaar - yuzu kaviaar - radijs - komkommer - wakame
Steak tartaar – €19
rundvlees - paddenstoelen créme - truffel - oude kaas - ijs van croissant
Langoustine - €25
ingelegde tomaat - gebrande avocado - limoenblad créme - boterschuim van gefermenteerde tomaat
ravioli - €17
ricotta en rucola - spinazie - paddenstoelen - parmazaanschuim
langzaam gegaard buikspek- €21
paling - witlof - miso - schuim van dashi en paling
Aubergine - €15
bonito - miso - furikake
Hoofdgerechten:
Lam - €35
lam filet - stoof - parel couscous - doperwt - groene appel - walnoot - kruiden jus
Zwaardvis - €29
beurre blanc met zalm kaviaar - romige parelgort - terrine van prei
Knolselderij- €25
lasagne - parmezaanse kaas - knolselderij bouillon - groene asperge
Tournedos - €32.50
krokante polenta - gegrilde groene asperge - flan van groene asperge - jus du veau
eendenlever supplement €12.50 - truffel supplement €10
Desserts
Aardbei - €12.50
aarbei - rabarber bouillon - venkel gel - pistache crumble - aarbeien&rozen sorbet
gepocheerde ananas - €11
karamel van banaan - yuzu crumble - passievrucht sorbet
Gin&tonic- €12.50
dessert gemaakt op basis van gin&tonic
Kaasplank €14/16/18
3,4 of 5 – bijpassend garnituur
Bonbon proeverij van 3 smaken €7.50