Het Team
Ron van Hemert
Vanaf jongs af aan ben ik al gepassioneerd over de culinaire wereld. Na in verschillende top restaurants gewerkt te hebben ben ik samen met mijn vrouw een avontuur aangegaan in Namibië. Hier hebben wij een lodge opgestart en 4 jaar gerund. Al snel kwam het bijbehorende restaurant in verschillen reisgidsen in Duitsland. Ik heb in Namibië een hele hoop bij geleerd. Zo schoot ik zelf mijn vlees, beende het zelf uit en verwerkte het van kop tot staart. Ook verbouwde we een deel van onze groenten zelf.
Uiteraard kwamen alle wijnen vanuit Zuid-Afrika. Wij hebben destijds een hoop wijnhuizen bezocht en kennis gemaakt met een hoop nieuwe wijnen. U zult dus ook enkele Zuid-Afrikaanse wijnen terug vinden bij Gaia's.
Eenmaal terug in Nederland kriebelde het snel om een mooi restaurant neer te zetten waar kwaliteit en beleving voorop staat. Namibië heeft erg veel indruk gemaakt dus u zult bij Gaia's een hoop terug zien van dit prachtige land. Niet alleen in het interieur maar ook serveren wij bij Gaia's exotisch wild. Hier heb ik mee leren koken in Namibië en wil ik graag mensen kennis mee laten maken.